Search
Close this search box.

Kontor

Letar du efter nytt kontor? Här får du en snabb överblick över några kontorslokaler som finns till uthyrning och försäljning i Nässjö kommun. Hör gärna av dig till oss om du behöver hjälp med att hitta det perfekta läget för just din verksamhet.

Gjutaregatan 9

Kontor mellan 60-120 kvm precis vid Nässjös Centralstation. Ett utmärkt läge för pendlare eller verksamheter där man önskar ha närhet till lunchrestauranger, banker, med mera.

Höregatan 9B

Här finns det fyra, fräscha lediga kontor. Lokalerna är handikappanpassade med rullstolsramp och trapplift. Det finns möjligt att hyra enstaka kontor.

Industrigatan 36

Kontor, lager och industrilokaler på 2595 kvadratmeter. Från Industrigatan 36 får du det bästa av två världar, närhet till stadskärnan och riksväg 31/40.

Industrigatan 42

På Industrigatan 42 finns ca 200kvm ledig yta på plan 2. Lokalen erbjuder kapprum, två toaletter, en foajé, en stor lektionssal och en hiss.

Jönköpingvägen 1

Jönköpingsvägen 1, som ligger centralt belägen i stadskärnan, är idealisk för företag som behöver kontors- och lagerutrymme. Här blir 1357 kvadratmeter ledigt från och med den 1 juni 2024.

Postgatan 1

På ett attraktivt läge mitt i Nässjö
City erbjuds en lokal för butiksverksamhet eller kontor på 1050 kvm.

Rådhusgatan 20

Rådhusgatan 20 har ett utmärkt läge i centrum, med gångavstånd till Nässjö Centralstation. Här finns nu 412 kvadratmeter ledigt.

Rödjegatan 2

Flexibel lager- och lätt industrilokal med tillhörande kontorsdel belägen i Södergårdens industriområde ca 1 km sydväst om centrala Nässjö.

Södergatan 1

Nu finns 869 kvm ledigt på Södergatan 1 i Nässjö. Fastigheten har ett fantastiskt läge, mitt i Nässjö City.

Sörängsvägen 64

I denna fastighet finns 240 kvm kontor ledigt. Det ligger i samma byggnad som Nybergs bil. Skyltläge ut mot Sörängsvägen och man har egen entré. Det finns möjlighet att hyra parkeringsplatser.

Storgatan 27

Skrivbordsplatser i vardagsrumsmiljö mitt i Nässjö City. Här har du Nässjös Centralstation runt knuten och all annan tänkbar service i närheten.

Storgatan 29A

I centrala Nässjö finns det nu möjlighet att hyra en lokal med 8 kontor, 2 wc och ett pentry. Mitt i Nässjö City med all tänkbar service runt knuten.

Storgatan 29B

I centrala Nässjö finns det nu möjlighet att hyra en lokal med fem rum, 1-2 konferensrum, viloplats, två wc , en dusch, pentry med lounge och arkiv. Renoverad med uppmärksammad design.

Storgatan 44

Här finns kontorslokaler mellan 10-210 kvm i centrala Nässjö. Det ligger med närhet till bland annat lunchrestauranger, butiker, banker och gångavstånd till stationen.

Storgatan 53

Flera fräscha kontor som kan hyras ut enskilt eller flera. Lokalen ligger centralt beläget med 3 minuters gångavstånd till Nässjö City.

Stortorget 1

På Stortorget 1 – mitt i stadskärnan – finns 530 kvm kontorsytor med stor flexibilitet och möjlighet att anpassa efter egna önskemål och behov.

Tryckerigatan 4

Söker du efter en professionell arbetsplats i hjärtat av Nässjö? SLP erbjuder nu 494 kvm kontorslokaler med många enskilda rum, perfekta för att skapa en produktiv och lugn arbetsmiljö.