Kontor

Letar du efter nytt kontor? Här får du en snabb överblick över några kontorslokaler som finns till uthyrning och försäljning i Nässjö kommun. Hör gärna av dig till oss om du behöver hjälp med att hitta det perfekta läget för just din verksamhet.

Gjutaregatan 9

Kontor mellan 60-120 kvm precis vid Nässjös Centralstation. Ett utmärkt läge för pendlare eller verksamheter där man önskar ha närhet till lunchrestauranger, banker, med mera.

Höregatan 9B

Här finns det fyra, fräscha lediga kontor. Lokalerna är handikappanpassade med rullstolsramp och trapplift. Det finns möjligt att hyra enstaka kontor.

Industrigatan 36

Kontor, lager och industrilokaler på 2595 kvadratmeter. Från Industrigatan 36 får du det bästa av två världar, närhet till stadskärnan och riksväg 31/40.

Industrigatan 42

På Industrigatan 42 finns ca 200kvm ledig yta på plan 2. Lokalen erbjuder kapprum, två toaletter, en foajé, en stor lektionssal och en hiss.

Jönköpingsvägen 1

I samma fastighet som Ängs Maskincentral och Elajo finns nu 305 kvadratmeter ledig yta. Här finns tre större kontor/utbildningslokaler och en hörsal. Det finns möjlighet att hyra enstaka kontor.

Postgatan 1

På ett attraktivt läge mitt i Nässjö
City erbjuds en lokal för butiksverksamhet eller kontor på 1050 kvm.

Rådhusgatan 8B

Mitt i Nässjö finns nu en ledig kontorslokal på markplan. Lokalen har ett fantastiskt läge, med närhet till butiker, restauranger och parkeringsplatser.

Södergatan 1

Nu finns 869 kvm ledigt på Södergatan 1 i Nässjö. Fastigheten har ett fantastiskt läge, mitt i Nässjö City.

Sörängsvägen 64

I denna fastighet finns 240 kvm kontor ledigt. Det ligger i samma byggnad som Nybergs bil. Skyltläge ut mot Sörängsvägen och man har egen entré. Det finns möjlighet att hyra parkeringsplatser.

Storgatan 27

Skrivbordsplatser i vardagsrumsmiljö mitt i Nässjö City. Här har du Nässjös Centralstation runt knuten och all annan tänkbar service i närheten.

Storgatan 29

I centrala Nässjö finns det nu möjlighet att hyra en lokal med 8 kontor, 2 wc och ett pentry. Mitt i Nässjö City med all tänkbar service runt knuten.

Storgatan 44

Här finns kontorslokaler mellan 10-210 kvm i centrala Nässjö. Det ligger med närhet till bland annat lunchrestauranger, butiker, banker och gångavstånd till stationen.