Sök
Stäng denna sökruta.

Storgatan 53

Beskrivning

Kontor: 360 kvm
Hiss: Ja

Beskrivning: På Storgatan 53 finns flera fräscha kontor på våningsplan 3. Här finns dels en större kontorslokal på 250 kvm och dels 11 st kontor som är mellan 10-12 kvm. Den större kontorslokalen är inredd med härligt ekgolv och har både en egen ingång och ett eget kök. Om man letar efter en lokal där man kan ha ett öppet kontorslandskap så passar denna utmärkt.

Av de 11 kontoren finns för närvarande 5 lediga. Dessa har ett gemensamt kök/pentry och möjligheten finns att dela andra personalutrymmen och konferensrum. Kontoren kan hyras ut enskilt eller flera.

 

Läge

Centralt belägen med gångavstånd till Nässjö City där man hittar all service man kan tänkas behöva. Alltifrån hotell, järnvägsstation, butiker, restauranger med mera.

Bilder

Karta

Kontakta fastighetsägaren

Kontakta Kaj Trymell från Cellwood Machinery AB på 0380-760 06 eller kaj.trymell@cellwood.se

Få hjälp av Nässjö Näringsliv

Att hitta en lokal eller en tomt kan vara tidskrävande. Kanske har du redan surfat runt på flera webbplatser och inte hittat något som passar? Låt oss på Nässjö Näringsliv göra jobbet istället!

Fyll i nedan formulär, så tar vi kontakt med fastighetsägare och letar fram ett passande läge för just din verksamhet. Vi jobbar givetvis under sekretess.

Dina kontaktuppgifter