Lediga lokaler

Letar du efter en ledig lokal för din verksamhet? Här får du en snabb överblick över några lokaler som finns till uthyrning och försäljning i Nässjö kommun. Hör gärna av dig till oss om du behöver hjälp med att hitta det perfekta läget för just din verksamhet.

Industri

Brogatan 1

Här finns stora lager-/industriytor med lastportar och lasthus lediga i Bodafors. Strax utanför ligger tågstationen och på 45 minuter når man E4:an. Möjligheten finns att bara hyra delar av ytan.

Industri

Brogatan 1

Från juli 2023 finns stora lager-/industriytor med flera lastportar lediga i Bodafors. Strax utanför ligger tågstationen och på 45 minuter når man E4:an. Möjligheten finns att bara hyra delar av ytan.

Kontor

Gjutaregatan 9

Kontor mellan 60-120 kvm precis vid Nässjös Centralstation. Ett utmärkt läge för pendlare eller verksamheter där man önskar ha närhet till lunchrestauranger, banker, med mera.

Kontor

Höregatan 9B

Här finns det fyra, fräscha lediga kontor. Lokalerna är handikappanpassade med rullstolsramp och trapplift. Det finns möjligt att hyra enstaka kontor.

Kontor

Industrigatan 42

På Industrigatan 42 finns ca 200kvm ledig yta på plan 2. Lokalen erbjuder kapprum, två toaletter, en foajé, en stor lektionssal och en hiss.

Kontor

Jönköpingsvägen 1

I samma fastighet som Ängs Maskincentral och Elajo finns nu 305 kvadratmeter ledig yta. Här finns tre större kontor/utbildningslokaler och en hörsal. Det finns möjlighet att hyra enstaka kontor.

Lager

Maskinen 1

Från maj 2023 finns ett kallager med asfaltsgolv och en stor port tillgänglig i Nässjö. Du får tillgång till parkeringsplatser. Lokalen ligger på en större tomt där andra enskilda lokaler finns. Lokalen har högt i tak och en stor astfaltsyta.

Butik

Mellangatan 14

På Mellangatan 14 finns en ledig butikslokal på ca 1200 kvm med en tillhörande tomt på 6000kvm. Fastigheten har skyltläge utmed Brogatan/Mellangatan och har runt 40 parkeringsplatser.

Butik

Postgatan 1

På ett attraktivt läge mitt i Nässjö
City erbjuds en lokal för butiksverksamhet eller kontor på 1050 kvm.

Kontor

Rådhusgatan 8B

Mitt i Nässjö finns nu en ledig kontorslokal på markplan. Lokalen har ett fantastiskt läge, med närhet till butiker, restauranger och parkeringsplatser.

Kontor

Södergatan 1

Den 1 juli 2022 blir 869 kvm ledigt på Södergatan 1 i Nässjö. Fastigheten har ett fantastiskt läge, mitt i Nässjö City.

Kontor

Sörängsvägen 64

I denna fastighet finns 240 kvm kontor ledigt. Det ligger i samma byggnad som Nybergs bil. Skyltläge ut mot Sörängsvägen och man har egen entré. Det finns möjlighet att hyra parkeringsplatser.