Sök
Stäng denna sökruta.

Lediga lokaler

Letar du efter en ledig lokal för din verksamhet? Här får du en snabb överblick över några lokaler som finns till uthyrning och försäljning i Nässjö kommun. Hör gärna av dig till oss om du behöver hjälp med att hitta det perfekta läget för just din verksamhet.

Industri

Bockängsgatan 11

I nybyggda industribyn Hofs Hall finns nu 72 kvadratmeter ledig yta. Här får du både egen ingång med port och parkeringsplats.

Industri

Brogatan 1

14000 kvm lager-/industriytor med flera lastbryggor och 1000 kvm kontor och personalutrymmen uthyrs nu i Bodafors. Strax utanför ligger tågstationen och på 45 minuter når man E4:an. Möjligheten finns att bara hyra delar av ytan.

Kontor

Gjutaregatan 9

Kontor mellan 60-120 kvm precis vid Nässjös Centralstation. Ett utmärkt läge för pendlare eller verksamheter där man önskar ha närhet till lunchrestauranger, banker, med mera.

Industri

Hantverksgatan 5

Nässjö Industriby erbjuder moderna industrilokaler för både större och mindre verksamheter genom ett flexibelt modulsystem.

Kontor

Höregatan 9B

Här finns det fyra, fräscha lediga kontor. Lokalerna är handikappanpassade med rullstolsramp och trapplift. Det finns möjligt att hyra enstaka kontor.

Industri

Industrigatan 36

Kontor, lager och industrilokaler på 2595 kvadratmeter. Från Industrigatan 36 får du det bästa av två världar, närhet till stadskärnan och riksväg 31/40.

Kontor

Industrigatan 42

På Industrigatan 42 finns ca 200kvm ledig yta på plan 2. Lokalen erbjuder kapprum, två toaletter, en foajé, en stor lektionssal och en hiss.

Kontor

Jönköpingvägen 1

Jönköpingsvägen 1, som ligger centralt belägen i stadskärnan, är idealisk för företag som behöver kontors- och lagerutrymme. Här blir 1357 kvadratmeter ledigt från och med den 1 juni 2024.

Lager

Maskinen 1

Från maj 2023 finns ett kallager med asfaltsgolv och en stor port tillgänglig i Nässjö. Du får tillgång till parkeringsplatser. Lokalen ligger på en större tomt där andra enskilda lokaler finns. Lokalen har högt i tak och en stor astfaltsyta.

Butik

Postgatan 1

På ett attraktivt läge mitt i Nässjö
City erbjuds en lokal för butiksverksamhet eller kontor på 1050 kvm.

Kontor

Rådhusgatan 20

Rådhusgatan 20 har ett utmärkt läge i centrum, med gångavstånd till Nässjö Centralstation. Här finns nu 412 kvadratmeter ledigt.

Kontor

Södergatan 1

Nu finns 869 kvm ledigt på Södergatan 1 i Nässjö. Fastigheten har ett fantastiskt läge, mitt i Nässjö City.