Sök
Stäng denna sökruta.

Hantverksgatan 5

Beskrivning

Storlek: 144 kvadratmeter

Nässjö Industriby erbjuder moderna industrilokaler för både större och mindre verksamheter genom ett flexibelt modulsystem. Varje modul är 144 kvadratmeter stor och har egen port, visst administrativt utrymme samt pentry och WC. Här finns även en trevlig uteplats som bjuder in till gemenskap med de andra hyresgästerna.

Det är möjligt att hyra ett eller flera moduler åt gången. Fastigheten består av 30 moduler och tillgängligheten varierar över tiden.

Nässjö Industriby ägs och förvaltas av Nässjö kommun med stöd av Nässjö Näringsliv AB. Lokalerna är främst till för dig som är nyföretagare, men även etablerade företag är välkomna att visa sitt intresse.

Bilder

Karta

Kontakta fastighetsägaren

Kontakta Stefan Nilsson, vd för Nässjö Industriby AB (NIAB), på 073-062 62 15 eller stefan.nilsson1@nassjo.se

Få hjälp av Nässjö Näringsliv

Att hitta en lokal eller en tomt kan vara tidskrävande. Kanske har du redan surfat runt på flera webbplatser och inte hittat något som passar? Låt oss på Nässjö Näringsliv göra jobbet istället!

Fyll i nedan formulär, så tar vi kontakt med fastighetsägare och letar fram ett passande läge för just din verksamhet. Vi jobbar givetvis under sekretess.

Dina kontaktuppgifter