Sök
Stäng denna sökruta.

Nässjö Business Park

Välkomna till Nässjö Business Park! Nässjö Näringsliv har ett samarbete tillsammmans med Swedish Logistik Property som äger Nässjö Business Park, vilket gör att du som företagare får möjlighet att hyra kontor i en kreativ miljö. Här sitter du i samma hus som flera andra intressanta företag och som nybliven egenföretagare bjuder vi på en gratis arbetsplats upp till tre månader! Därefter har man möjlighet till att fortsätta hyra kontor till ett förmånligt pris.

Nässjö Business Park drivs av Nässjö Näringsliv AB som har ett omfattande kontaktnät som finns till hjälp för dig när du startar upp din verksamhet. Under ditt första år som egenföretagare har du full tillgång till rådgivning hos våra rutinerade affärscoacher.

Som hyresgäst i Nässjö Business Park får du även tillgång till Science Park-systemet i Jönköpings län. Genom detta nätverk får drivna entreprenörer med skarpa affärsidéer stöd att utveckla tillväxtföretag på hemmaplan!

Vad får du som hyresgäst?

Adress

Industrigatan 44, Nässjö.

Kontakt

Vill du veta mer om Nässjö Business Park och är intresserad av att hyra en plats? Kontakta Peter Johansson på 0380 – 47473 eller peter@nnab.se