Sök
Stäng denna sökruta.

Industri

Letar du efter nya industrilokaler? Här får du en snabb överblick över några industrilokaler som finns till uthyrning och försäljning i Nässjö kommun. Hör gärna av dig till oss om du behöver hjälp med att hitta det perfekta läget för just din verksamhet.

Bockängsgatan 11

I nybyggda industribyn Hofs Hall finns nu 72 kvadratmeter ledig yta. Här får du både egen ingång med port och parkeringsplats.

Brogatan 1

14000 kvm lager-/industriytor med flera lastbryggor och 1000 kvm kontor och personalutrymmen uthyrs nu i Bodafors. Strax utanför ligger tågstationen och på 45 minuter når man E4:an. Möjligheten finns att bara hyra delar av ytan.

Hantverksgatan 5

Nässjö Industriby erbjuder moderna industrilokaler för både större och mindre verksamheter genom ett flexibelt modulsystem.

Industrigatan 36

Kontor, lager och industrilokaler på 2595 kvadratmeter. Från Industrigatan 36 får du det bästa av två världar, närhet till stadskärnan och riksväg 31/40.

Svedjegatan 2

Flexibel lager- och lätt industrilokal med tillhörande kontorsdel belägen i Södergårdens industriområde ca 1 km sydväst om centrala Nässjö.

Svedjegatan 4

Från den 31 mars 2023 finns möjligheten att hyra en fin fastighet på bra läge i Nässjö för lager och industri. Nässjö är en del i logistikklustret Nässjö-Jönköping-Vaggeryd och har en strategiskt bra placering för kommunikationer inom Sverige.

Tryckerigatan 3

Industribyggnad med goda lager och produktionsytor i Nässjö. Attraktivt läge i Nässjö i nära anslutning till v 40. God tillgänglighet till fastigheten med bra infartsvägar och flera portar i byggnaden.