Sök
Stäng denna sökruta.

Stortorget 1

Beskriving

Bilder

Storlek: 530 kvm
Fastighetsbeteckning: Renen 4-7 

Välkommen till Stortorget 1, kanske Nässjös finaste kontor?

Här finns generösa, öppna kontorsytor med stor flexibilitet och möjlighet att anpassa efter egna önskemål och behov. Utöver den generösa kontorsytan finns ett större konferensrum för cirka 20 personer, kapprum och flera mindre rum till andra ändamål. Det finns tre mindre WC samt två större, ett med dusch. Till lokalen finns också ett separat, fullt utrustat kök och gott om sittplatser. Köket är också anpassat till- och fungerar som större mötesplats vid behov. Från köket nås en trevlig uteplats. Lokalen finns en trappa upp i fastigheten och det finns hiss.

 I Nässjö finns ett rikt kulturliv, mäktig höglandsnatur och massor av saker att göra. Runt stortorget hittar du ett brett utbud av restauranger, shopping och annan service.

Lokalen är tillgänglig från 1 juni 2024 och förmedlas via Bixia som är hyresgäst idag. Bixia är beredda att ta en dialog tillsammans med hyresvärden om en permanent lösning för lokalen om det skulle vara av intresse.

Planritning

Karta

Stortorget 1, Nässjö

Kontakta uthyraren

Kontakta Stefan Takac på Bixia om du är intresserad av att hyra deras lokal. Du når Stefan på 073-097 99 43 eller stefan.takac@bixia.se 

Få hjälp av Nässjö Näringsliv

Att hitta en lokal eller en tomt kan vara tidskrävande. Kanske har du redan surfat runt på flera webbplatser och inte hittat något som passar? Låt oss på Nässjö Näringsliv göra jobbet istället!

Fyll i nedan formulär, så tar vi kontakt med fastighetsägare och letar fram ett passande läge för just din verksamhet. Vi jobbar givetvis under sekretess.

Dina kontaktuppgifter