Search
Close this search box.

Södergatan 1

Beskrivning

Om Nässjö

Nässjö har mycket att erbjuda för företag som söker nytt läge. Snabba kommunikationer via stambanan, regionala tåg- och bussförbindelser, Riksväg 40/31 som leder till E4:an samt god tillgång på lokaler och mark för nybyggnation. Allt fler väljer att förlägga sina huvudkontor eller centrallager till Nässjö då det är lätt för medarbetare och kunder att ta sig hit samtidigt som det ger dig ett strategiskt läge för distribution ut. Läs mer

 

Bilder

Totalyta: 2928 kvm
Fastighetsbeteckning: Vakten 1 

Vakten 1, belägen på Södergatan 1, präglas av sin representativa design och är välbyggd och robust både konstruktionsmässigt och tekniskt sett. Den uppfördes år 1985 och har genomgått en tillbyggnad år 2009. Fastigheten sträcker sig över en totalyta om cirka 2 928 kvadratmeter (LOA) och omfattar två kontorsplan, en källare med förrådsutrymmen, omklädningsrum och arkiv samt ett garage med gemensamt miljörum.

Fastigheten har ett centralt läge med synlighet längs Brogata, en framträdande genomfartsled i Nässjö. Härifrån får du bekvämt gångavstånd till nästan allt. Bara 200 meter till stadskärnan och cirka 150 meter till ICA Kvantum. Dessutom finns utmärkta kommunikationsmöjligheter med närhet till både tåg- och busstransport.

Lokalen har goda parkeringsmöjligheter i form av 38 markparkeringar samt cirka 10 platser i varmgarage.

Fastigheten blir helt tomställd i mitten 2024. Det är möjligt att hyra hela eller delar av ytan.

Karta

Södergatan 1, Nässjö

Kontakta fastighetsägaren

Kontakta Joel Friberg på 076-340 94 76 eller joel.friberg@kapanfastigheter.se

Få hjälp av Nässjö Näringsliv

Att hitta en lokal eller en tomt kan vara tidskrävande. Kanske har du redan surfat runt på flera webbplatser och inte hittat något som passar? Låt oss på Nässjö Näringsliv göra jobbet istället!

Fyll i nedan formulär, så tar vi kontakt med fastighetsägare och letar fram ett passande läge för just din verksamhet. Vi jobbar givetvis under sekretess.

Dina kontaktuppgifter