Södergatan 1

Beskrivning

Tomt: 5467 kvm
Hiss: Ja
Adress: Södergatan 1, Nässjö 
Fastighetsbeteckning: Vakten 1
Fastighet: 869 kvm

Nu finns möjligheten att hyra trevliga kontorsytor i centrala Nässjö. Härifrån får du ett bra skyltläge med gångavstånd till Nässjö Centralstation, Hotell Högland, lunchrestauranger och övriga servicebutiker. Kontoret är tillgängslighetsanspassat och är möjligt att hyra hela eller delar av det.

 Den lediga ytan erbjuder kontor i två plan samt källare och en separat garagebyggnad uppförd 1985. Kontorsdelen är tillbyggd 2009. Byggnaden har stomme av betong, fasad av tegel och takbeläggning av tegelpannor och plåt på tillbyggnaden. Fastigheten har fjärrvärme, ventilationen är mekanisk till- och frånluft och kontorsdelen har komfortkyla. Fönstren är av treglastyp med säkerhetsglas på nedre plan och av tvåglastyp på övre plan. Som hyresgäst får du en egen ingång. Hiss finns i byggnaden. Parkeringsmöjligheter finns i den direkta närheten av fastigheten.

 Övriga ytor i fastigheten hyrs av Polisen som planerar att flytta i början på 2024 vilket gör att det finns möjlighet att hyra mer ytor i fastigheten som är på totalt 2634 m2.

Bilder

Karta

Kontakta fastighetsägaren

Kontakta Tomas Jarhult på 070-278 20 45 eller tomas.jarhult@sbbnorden.se

Få hjälp av Nässjö Näringsliv

Att hitta en lokal eller en tomt kan vara tidskrävande. Kanske har du redan surfat runt på flera webbplatser och inte hittat något som passar? Låt oss på Nässjö Näringsliv göra jobbet istället!

Fyll i nedan formulär, så tar vi kontakt med fastighetsägare och letar fram ett passande läge för just din verksamhet. Vi jobbar givetvis under sekretess.

Dina kontaktuppgifter