Sök
Stäng denna sökruta.

Rådhusgatan 20

Beskrivning

Kontor: 412 kvm
Tillåten markanvändning enligt detaljplan: Bostäder, handel och kontor.

Nu finns två lediga lokaler på Rådhusgatan 20, som båda ligger högst upp i byggnaden och tillsammans är 412 kvadratmeter!

Den ena lokalen är 155 kvadratmeter och har fyra kontorsrum, enklare pentry, kapprum, två toaletter och en dusch samt ett större rum som passar som konferensrum.

Den andra lokalen är 257 kvadratmeter och erbjuder åtta kontorsrum, tre konferensrum, ett personalrum, ett pentry och två toaletter.

Lokalerna går att hyra var för sig eller ihop. Det finns tillgängliga parkeringar på innegården, som hyrs separat. Fastighetsägaren är även positiv till att installera laddstolpe vid efterfrågan.

Rådhusgatan 20 ligger mitt i centrum med närhet till allt. Inom 5 minuters gångavstånd finner ni flertalet restauranger, livsmedelsbutiker och centralstationen.

Lokal 1 – 155 kvadratmeter

Lokal 2 - 257 kvadratmeter

Karta

Kontakta fastighetsägaren

Kontakta fastighetsägaren Ralph Torgersson på 073-079 99 50 eller rt@re-eqt.com

Få hjälp av Nässjö Näringsliv

Att hitta en lokal eller en tomt kan vara tidskrävande. Kanske har du redan surfat runt på flera webbplatser och inte hittat något som passar? Låt oss på Nässjö Näringsliv göra jobbet istället!

Fyll i nedan formulär, så tar vi kontakt med fastighetsägare och letar fram ett passande läge för just din verksamhet. Vi jobbar givetvis under sekretess.

Dina kontaktuppgifter