Sök
Stäng denna sökruta.

Lager Jönköping

Letar du efter ett ledigt lager i Jönköping? I Nässjö, som ligger 25 minuter från Jönköping, finns mark, produktionslokaler och logistiklokaler i ett unikt läge vid södra stambanan och invid riksväg 40. Här finns en av landets största inlandsterminal och PostNord-terminal, ett stort antal logistikintensiva företag, flera större centrallager samt en 3PL och e-handel. Bland företagen som valt att distribuera sina varor från Nässjö finns bland andra Intersport och Jysk.

Från Nässjö når ni 80% av Sveriges befolkning inom 4 timmar. Vårt läge – mitt emellan storstadsregionerna – i kombination med en effektiv och lojal arbetskraft, gör att allt fler företag upptäcker fördelarna med att använda Nässjö som utgångspunkt för distribution på den skandinaviska marknaden.

Välkommen hit du också!

Lediga lager i Jönköpings län - Nässjö

Industri

Brogatan 1

14000 kvm lager-/industriytor med flera lastbryggor och 1000 kvm kontor och personalutrymmen uthyrs nu i Bodafors. Strax utanför ligger tågstationen och på 45 minuter når man E4:an. Möjligheten finns att bara hyra delar av ytan.

Industri

Tryckerigatan 3

Industribyggnad med goda lager och produktionsytor i Nässjö. Attraktivt läge i Nässjö i nära anslutning till v 40. God tillgänglighet till fastigheten med bra infartsvägar och flera portar i byggnaden.

Lager

Maskinen 1

Från maj 2023 finns ett kallager med asfaltsgolv och en stor port tillgänglig i Nässjö. Du får tillgång till parkeringsplatser. Lokalen ligger på en större tomt där andra enskilda lokaler finns. Lokalen har högt i tak och en stor astfaltsyta.

Industri

Svedjegatan 2

Flexibel lager- och lätt industrilokal med tillhörande kontorsdel belägen i Södergårdens industriområde ca 1 km sydväst om centrala Nässjö.

Industri

Svedjegatan 4

Från den 31 mars 2023 finns möjligheten att hyra en fin fastighet på bra läge i Nässjö för lager och industri. Nässjö är en del i logistikklustret Nässjö-Jönköping-Vaggeryd och har en strategiskt bra placering för kommunikationer inom Sverige.

Industri

Hantverksgatan 5

Nässjö Industriby erbjuder moderna industrilokaler för både större och mindre verksamheter genom ett flexibelt modulsystem.

Industri

Bockängsgatan 11

I nybyggda industribyn Hofs Hall finns nu 72 kvadratmeter ledig yta. Här får du både egen ingång med port och parkeringsplats.

Industri

Industrigatan 36

Kontor, lager och industrilokaler på 2595 kvadratmeter. Från Industrigatan 36 får du det bästa av två världar, närhet till stadskärnan och riksväg 31/40.

Kontor

Jönköpingvägen 1

Jönköpingsvägen 1, som ligger centralt belägen i stadskärnan, är idealisk för företag som behöver kontors- och lagerutrymme. Här blir 1357 kvadratmeter ledigt från och med den 1 juni 2024.