Sök
Stäng denna sökruta.

Svedjegatan 4

Beskrivning

Lager/industri: ca 5400 kvm
Från den 31 mars 2023 finns möjligheten att hyra en fin fastighet på bra läge i Nässjö för lager och industri. Nässjö är en del i logistikklustret Nässjö-Jönköping-Vaggeryd och har en strategiskt bra placering för kommunikationer inom Sverige.

Fastigheten kan även användas till produktion om så önskas. Det är fräscha ytor med kontorsdel och en stor lagerdel med en takhöjd på 5,2m. Lastmöjligheter med lastbil finns då fastigheten har två markportar och två lastportar med brygga på ca 1,20 meter ovan mark.

Goda parkeringsmöjligheter finns i direkt anslutning till fastigheten.

Tillåten markanvändning enligt detaljplan: Storindustriändamål

Läge

Fastigheten ligger i ett industriområde i Nässjö tätort. I området finns flera andra företag med både kontor, lager och produktion. Inom någon kilometer finns det tillgång till restauranger och butiker.

Karta

Kontakta fastighetsägaren

Kontakta fastighetsägaren Felix Pettersson från Verde Fastighets AB på 0736235172 eller felix.pettersson@verdefastigheter.se

Få hjälp av Nässjö Näringsliv

Att hitta en lokal eller en tomt kan vara tidskrävande. Kanske har du redan surfat runt på flera webbplatser och inte hittat något som passar? Låt oss på Nässjö Näringsliv göra jobbet istället!

Fyll i nedan formulär, så tar vi kontakt med fastighetsägare och letar fram ett passande läge för just din verksamhet. Vi jobbar givetvis under sekretess.

Dina kontaktuppgifter