Sök
Stäng denna sökruta.

Industrimark till salu

Letar du efter industrimark till salu? Gör som ITAB och Eldon Installation – etablera dig i Nässjö kommun!

Det finns flera fördelar med att etablera sig i Nässjö kommun.

Läget, läget och läget!

Från Nässjö kommun når du 40% av Sveriges befolkning inom 4 timmar och från tätorten når du E4:an på 25 minuter.

Goda järnvägstransporter och terminaler

I Gamlarps Industriområde finns en av landets största kombiterminaler. Terminalen har direktaccess till södra stambanan och daglig trafik till och från Göteborgs Hamn, Duisburg, Malmö, Helsingborg, Stockholm, Sundsvall, Luleå och Haparanda.

I Gamlarps Industriområde finns även en av PostNords större sorteringsterminaler med maskiner för e-handelsgods upp till 2kg.

Nässjö är dessutom Sveriges enda stad med sex järnvägslinjer i olika riktningar.

Lojal och effektiv arbetskraft

Nässjö är känd för att ha en lojal och effektiv arbetskraft. Vi på Nässjö Näringsliv jobbar dessutom tätt tillsammans med Nässjö kommun och företagen för att driva kompetensförsörjningen. Vid en etablering kan vi hjälpa dig att se dina möjligheter att hitta personal.

Stöd från Nässjö Näringsliv

Företag som önskar etablera sig i Nässjö kan räkna med att bli väl omhändertagna. Vi på Nässjö Näringsliv arbetar enligt OneDoor-metoden, vilket innebär att vi ger snabb och smidig service och goda råd i förtroende. Genom att knyta samman kompetenser på ett stort antal områden – mark, fastighet, affärsutveckling, utbildning, rekrytering med mera – kan vi erbjuda helhetslösningar till dig som önskar hitta ett bra läge för etablering. All denna kompetens når du via en enda dörr – vår.

Lediga industrimarker

Lagret 2 & 3

200 000 kvm ledig mark i Gamlarps Industriområde. Ett unikt läge vid riksväg 31/40, södra stambanan och Nässjö kombiterminal.

Sekreteraren 1

Sekreteraren 1 har ett unikt läge precis intill Riksväg 40/31 i anslutning till trafikplats ”Nässjö Norra”. I närheten har bland annat Intersport etablerat sitt central- och e-handelslager.

Sekreteraren 2

7 589 kvm ledig mark precis vid trafikplats ”Nässjö Norra” vid Riksväg 31/40. Skyltläge med närhet till både PostNord och Nässjö kombiterminal intill södra stambanan.

Sekreteraren 3

Sekreteraren 3, som erbjuder en area på 10 619 kvm, ligger invid riksväg 40/31 i anslutning till trafikplats ”Nässjö Norra”. Ett skyltläge med mycket goda kommunikationsmöjligheter.

Ungdomsborgen 1

Ungdomsborgen 1 ligger nära Sörängsrondellen. Ett expansivt område med goda kommunikationsmöjligheter. Härifrån kommer man snabbt ut på Riksväg 40, som leder till Göteborg eller Västervik och E4:an, och riksväg 31 som går mellan Nybro och Jönköping.

Södergården tomt 3

Tomten är ca 10 000 kvm stor och belägen i Södergårdens industriområde. Ett attraktivt område där bland annat Jysk har valt att etablera sitt centrallager, Prysmian Group sin industriverksamhet och Flokk en av sina fabriker.

Södergården tomt 1

Ledig tomt om ca 40 000 kvadratmeter i den nya delen av Södergårdens Industriområde.

Få hjälp av Nässjö Näringsliv

Att hitta en lokal eller en tomt kan vara tidskrävande. Kanske har du redan surfat runt på flera webbplatser och inte hittat något som passar? Låt oss på Nässjö Näringsliv göra jobbet istället!

Fyll i nedan formulär, så tar vi kontakt med fastighetsägare och letar fram ett passande läge för just din verksamhet. Vi jobbar givetvis under sekretess.

Dina kontaktuppgifter