Ungdomsborgen 1

Beskrivning

Tomtarea: 14 000 kvm

Ägare: Dan Wareborn och Kjell Carlsson.

Detaljplan: Tomt för samlingslokaler. Tomten är utpekad i den fördjupade översiktsplanen Nässjö stad som potentiell framtida verksamhetsområde. Det är möjligt att göra ändringar i den aktuella detaljplanen.

Läge: Ungdomsborgen 1 ligger nära Sörängsrondellen. Ett expansivt område med goda kommunikationsmöjligheter. Härifrån kommer man snabbt ut på Riksväg 40, som leder till Göteborg eller Västervik och E4:an, och riksväg 31 som går mellan Nybro och Jönköping. Dessutom tar det bara några få minuter till Nässjö City. Närmsta granne till tomten är Nybergs Bil AB. Andra företag i området är bland annat Mio, Smålandskräftan, Atteviks, Circle K, Ahsell och Lanab.

Bilder

Karta

Kontakta fastighetsägaren

Kontakta Dan Wareborn på 070-886 34 00 / dan.wareborn@bodafors.se eller Kjell Carlsson på 070-265 90 02 / kjell@erbil.se

Få hjälp av Nässjö Näringsliv

Att hitta en lokal eller en tomt kan vara tidskrävande. Kanske har du redan surfat runt på flera webbplatser och inte hittat något som passar? Låt oss på Nässjö Näringsliv göra jobbet istället!

Fyll i nedan formulär, så tar vi kontakt med fastighetsägare och letar fram ett passande läge för just din verksamhet. Vi jobbar givetvis under sekretess.

Dina kontaktuppgifter