Sök
Stäng denna sökruta.

Ungdomsborgen 1

Beskrivning

Tomtarea: 14 000 kvm

Ägare: Dan Wareborn och Kjell Carlsson.

Detaljplan: Tomt för samlingslokaler. Tomten är utpekad i den fördjupade översiktsplanen Nässjö stad som potentiell framtida verksamhetsområde. Det är möjligt att göra ändringar i den aktuella detaljplanen.

Läge: Ungdomsborgen 1 ligger nära Sörängsrondellen. Ett expansivt område med goda kommunikationsmöjligheter. Härifrån kommer man snabbt ut på Riksväg 40, som leder till Göteborg eller Västervik och E4:an, och riksväg 31 som går mellan Nybro och Jönköping. Dessutom tar det bara några få minuter till Nässjö City. Närmsta granne till tomten är Nybergs Bil AB. Andra företag i området är bland annat Mio, Smålandskräftan, Atteviks, Circle K, Ahsell och Lanab.

Om Nässjö

Nässjö har mycket att erbjuda för företag som söker nytt läge. Snabba kommunikationer via stambanan, regionala tåg- och bussförbindelser, Riksväg 40/31 som leder till E4:an samt god tillgång på lokaler och mark för nybyggnation. Allt fler väljer att förlägga sina huvudkontor eller centrallager till Nässjö då det är lätt för medarbetare och kunder att ta sig hit samtidigt som det ger dig ett strategiskt läge för distribution ut. Läs mer

 

Bilder

Karta

Kontakta fastighetsägaren

Kontakta Dan Wareborn på 070-886 34 00 / dan.wareborn@bodafors.se eller Kjell Carlsson på 070-265 90 02 / kjell@erbil.se

Få hjälp av Nässjö Näringsliv

Att hitta en lokal eller en tomt kan vara tidskrävande. Kanske har du redan surfat runt på flera webbplatser och inte hittat något som passar? Låt oss på Nässjö Näringsliv göra jobbet istället!

Fyll i nedan formulär, så tar vi kontakt med fastighetsägare och letar fram ett passande läge för just din verksamhet. Vi jobbar givetvis under sekretess.

Dina kontaktuppgifter