Search
Close this search box.

Sekreteraren 1

Beskrivning

Tomtarea: 23 405 kvm

Ägare: Hamhus

Detaljplan: Tomt för industri och logistikverksamhet. Enligt detaljplan får ”industriändamål av sådan beskaffenhet att närboende ej vållas olägenheter med hänsyn till sundhet, brandsäkerhet och trevnad” etablera sig på tomten.

Läge: Sekreteraren 1 ligger invid riksväg 40/31 i anslutning till trafikplats ”Nässjö Norra”. Ett skyltläge med mycket goda kommunikationsmöjligheter. Riksväg 40 leder till Göteborg eller Västervik och E4:an medan riksväg 31 går mellan Nybro och Jönköping. Härifrån når man Jönköping på 25-30 minuter och Nässjö City på 4 minuter. I närheten finns bland annat Intersports centrallager, transport- och tredjepartslogistikföretaget Höglands Logistik, Tura Scandinavias logistikcenter och PostNord med terminal. PostNord som ligger precis intill södra stambanan och Nässjö kombiterminal.

Om Nässjö

Nässjö har mycket att erbjuda för företag som söker nytt läge. Snabba kommunikationer via stambanan, regionala tåg- och bussförbindelser, Riksväg 40/31 som leder till E4:an samt god tillgång på lokaler och mark för nybyggnation. Allt fler väljer att förlägga sina huvudkontor eller centrallager till Nässjö då det är lätt för medarbetare och kunder att ta sig hit samtidigt som det ger dig ett strategiskt läge för distribution ut. Läs mer

 

Bilder

Karta

Kontakta fastighetsägaren

Kontakta Simon Harrius från Hamhus på 070-433 91 93 eller simon.harrius@hamhus.se

Få hjälp av Nässjö Näringsliv

Att hitta en lokal eller en tomt kan vara tidskrävande. Kanske har du redan surfat runt på flera webbplatser och inte hittat något som passar? Låt oss på Nässjö Näringsliv göra jobbet istället!

Fyll i nedan formulär, så tar vi kontakt med fastighetsägare och letar fram ett passande läge för just din verksamhet. Vi jobbar givetvis under sekretess.

Dina kontaktuppgifter