Sök
Stäng denna sökruta.

Lagret 2 & 3

Beskrivning

Tomtarea: 200 000 kvm

Ägare: Tosito

Detaljplan: Tomt för industri och logistikverksamhet med en bygghöjd på max 15 meter.

Tosito har tagit fram en idéskiss på hur tomterna skulle kunna bebyggas. Idéskissen visar plats för fem logistikfastigheter i olika storlekar. Byggnaden längst till vänster på ritningen är dockad till järnvägen. >> Se idéskiss

Läge

Lagret 2 och 3 har ett unikt läge precis intill södra stambanan och Nässjö kombiterminal. Tomterna ligger i Gamlarps Industriområde, som är känt för att vara ett attraktivt logistikläge. Här går Riksväg 40 som leder till Göteborg eller Västervik och E4:an samt riksväg 31 som går mellan Nybro och Jönköping. Jönköping når man på 25-30 minuter. Precis intill stambanan finns PostNord med verksamhet inom brev- och paketsortering samt åkeri. Andra företag i området är Intersport(centrallager), Tura Scandinavia, Pölder Sport och Höglands Logistik, varav den sistnämnda erbjuder transport och 3PL-tjänst.

Bilder

Karta

Kontakta ägaren

Kontakta Juliano Alm från Tosito på 072-380 99 44 eller juliano@tosito.se

Få hjälp av Nässjö Näringsliv

Att hitta en lokal eller en tomt kan vara tidskrävande. Kanske har du redan surfat runt på flera webbplatser och inte hittat något som passar? Låt oss på Nässjö Näringsliv göra jobbet istället!

Fyll i nedan formulär, så tar vi kontakt med fastighetsägare och letar fram ett passande läge för just din verksamhet. Vi jobbar givetvis under sekretess.

Dina kontaktuppgifter