Nässjö Industriby

Industrilokaler för nyföretagare

Nässjö Industriby erbjuder dig som nystartat företag unika möjligheter. Här får du 100 kvadratmeter gratis de tre första månaderna. Det ger dig som företagare tid att testa din idé, laborera och göra din prototyptillverkning. Samtidigt får du stöd från en affärscoach, Science Park-systemet och har tillgång till en mentor det första året.

När ditt företag växer finns det plats att expandera inom samma byggnad. Förutom att ytan är anpassad till ditt behov så tillämpar vi även en så kallad hyrestrappa där ingångshyran börjar på en lägre nivå och når upp till en marknadshyra först efter fem år.

Lokaler anpassade efter ditt behov

Industribyn erbjuder moderna industrilokaler för både större och mindre verksamheter genom ett flexibelt modulsystem. Varje modul hyrs på 144 kvadratmeter och är lämplig för mindre och nystartade företag. Det finns totalt 29 moduler samt en yta på 1000 kvadratmeter. Lokalerna har tillgång till fjärrvärme och bredband via optokabel. Industribyn är inhängnad och bevakad.

Adress

Hantverksgatan 5B
571 34 Nässjö

Industribyn har ett enastående logistikläge med närhet till såväl järnväg som landsväg. Byn ligger i Norrboda industriområde i direkt anslutning till riksväg 40 och Höglandsterminalen, en containerterminal i direkt anslutning till södra stambanan.

Kontakt


Peter Johansson
Affärsutvecklare

0380-474 73
peter.johansson@nnab.se