Search
Close this search box.

Rödjegatan 2

Beskrivning

Fastighetsbeteckning: Nässjö Stenen 1
Storlek: 3109 kvadratmeter
Takhöjd: 6 meter

En flexibel industrifastighet med bra möjligheter för lager och fräscha kontorsdelar. 
Själva fastigheten utgörs av totalyta på 3109 kvm. Tillgängligt för att hyra omgående finns lagerdel om 360 kvm och en lagerdel om 190 kvm samt anslutande kontor upp till 400 kvm där tillgång finns till omklädningsrum och övriga personalutrymmen. Lagret har nyligen bytt till energieffektiv LED-belysning och individuell mätning och debitering av elförbrukningen finns installerat i fastigheten.

Parkeringsmöjligheter med tillgång till elbilsladdning finns samt en rymlig bakgård med portar. Vissa anpassningar kan göras utifrån hyresgästens behov.

Fastigheten ligger i Södergårdens industriområde. I området finns flera andra företag med både kontor, lager och produktion. Inom någon kilometer finns det tillgång till restauranger och butiker.

Bilder

Karta

Rödjegatan 2, Nässjö

Kontakta fastighetsägaren

Kontakta fastighetsägaren Jesper Cimen från Bluestone Fastighets AB på 070-79 03 403 eller jesper@smarttechenergy.se

Få hjälp av Nässjö Näringsliv

Att hitta en lokal eller en tomt kan vara tidskrävande. Kanske har du redan surfat runt på flera webbplatser och inte hittat något som passar? Låt oss på Nässjö Näringsliv göra jobbet istället!

Fyll i nedan formulär, så tar vi kontakt med fastighetsägare och letar fram ett passande läge för just din verksamhet. Vi jobbar givetvis under sekretess.

Dina kontaktuppgifter