Sök
Stäng denna sökruta.

Jönköpingvägen 1

Beskrivning

Bilder

Kontor: 717 kvadratmeter
Varmlager: 640 kvadratmeter
Totalyta: 1357 kvadratmeter
Takhöjd: 2,5 meter

Jönköpingsvägen 1, som ligger centralt belägen i stadskärnan, är idealisk för företag som behöver kontors- och lagerutrymme. Här får du ett bra skyltläge, med huvudentrén synlig utmed vägen. På baksidan finns gott om parkeringsplatser, plats för återvinningscontainrar, skärmtak för släpkärror och gods samt vikport in till lagret. 

Du delar huvudentré, besöksparkeringar och en välkomnande lobby med Ängs Maskincentral. Din del av fastigheten har en stor välkomnande hall/utställningsplats med receptionsyta, sju kontor, ett konferensrum, serverrum, ett stort gemensamt lunchrum, stort lager med omklädningsrum, mindre förråd och arkivrum. Lokalen kan anpassas efter dina önskemål. Om du bara behöver kontorsdelen, är det möjligt att dela av detta från lagret.

Lokalen är ledig från och med 1 juli 2024.

Planritningar

Karta

Jönköpingsvägen 1, 571 34 Nässjö

Kontakta fastighetsägaren

Kontakta fastighetsägaren Lennart Carlsson på Ängs Maskincentral. Lennart når du på 0380-55 64 32 eller lennart@angs.se

Få hjälp av Nässjö Näringsliv

Att hitta en lokal eller en tomt kan vara tidskrävande. Kanske har du redan surfat runt på flera webbplatser och inte hittat något som passar? Låt oss på Nässjö Näringsliv göra jobbet istället!

Fyll i nedan formulär, så tar vi kontakt med fastighetsägare och letar fram ett passande läge för just din verksamhet. Vi jobbar givetvis under sekretess.

Dina kontaktuppgifter