Sök
Stäng denna sökruta.

Industrigatan 36

Beskrivning

Fastighetsbeteckning: Mosshaga 14
Takhöjd: 7 meter
Kontor: 250 kvm
Kallager: 225 kvm
Varmlager: 1200 kvm
Industriytor: 920 kvm
Totalyta: 2595 kvm

Är du i behov av en ny verksamhetslokal, gärna en med närhet till både stadskärnan och riksväg 31/40? Den 1 januari blir 2595 kvadratmeter ledigt på Industrigatan 36! 

Lokalen erbjuder gott om kontor och lager/industriytor. Här finns flera parkeringsplatser, portar, en hårdgjord yta och en lastbrygga. Dessutom är hela framsidan innanför staket.

Bara en kort promenad bort hittar du den populära restaurangen Caférangen – perfekt att gå förbi på lunchrasten eller ta affärslunchen. För att balansera arbetslivet finns även Höglandets Padelcenter inom räckhåll för träning.

Bilder

Planlösning

Karta

Industrigatan 36, Nässjö.

Kontakt

Är du intresserad av lokalen? Kontakta fastighetsägaren Martin Axeheim från SML Fastigheter i Nässjö på 073-648 75 32 eller martin.axeheim@smlfastighet.se

Få hjälp av Nässjö Näringsliv

Att hitta en lokal eller en tomt kan vara tidskrävande. Kanske har du redan surfat runt på flera webbplatser och inte hittat något som passar? Låt oss på Nässjö Näringsliv göra jobbet istället!

Fyll i nedan formulär, så tar vi kontakt med fastighetsägare och letar fram ett passande läge för just din verksamhet. Vi jobbar givetvis under sekretess.

Dina kontaktuppgifter