Sök
Stäng denna sökruta.

Stortorget 2A

Beskrivning

Storlek: 230 kvadratmeter

Letar du efter en butikslokal i centrum? Den 1 januari 2024 blir Stortoget 2A ledigt i Nässjö! Butiken ligger mitt i City, med närhet till bland annat Hotell Högland, Brooklyn Burger, Coop, Z-guld, O´Learys och Nässjö Centralstation.

Stortorget 2A ligger på markplan och har flera stora skyltfönster ut mot välbesökta gator. Här får du två kundingångar, varav en med ramp, och en personalingång på baksidan vid innegården som passar utmärkt för leveranser. Dessutom finns kylrum och rum för blomhantering och enklare pentry samt kontor. På källarplan hittar du toalett.

Bilder

Karta

Kontakta fastighetsägaren

Vill du veta mer om lokalen? Kontakta Anette Svensson, Pettersson & Son Förvaltnings AB, på 0380-18030 eller anette@pettersson-son.se 

Få hjälp av Nässjö Näringsliv

Att hitta en lokal eller en tomt kan vara tidskrävande. Kanske har du redan surfat runt på flera webbplatser och inte hittat något som passar? Låt oss på Nässjö Näringsliv göra jobbet istället!

Fyll i nedan formulär, så tar vi kontakt med fastighetsägare och letar fram ett passande läge för just din verksamhet. Vi jobbar givetvis under sekretess.

Dina kontaktuppgifter