Search
Close this search box.

Postgatan 1

Beskrivning

Fastighet: 1050 kvm
Hiss: Ja

Beskrivning: På ett attraktivt läge mitt i Nässjö city erbjuds en lokal för butiksverksamhet eller kontor. Lokalen kan delas upp i två ytor. Lokalen är fräsch och har nyligen använts. Det finns lastbrygga med infart under tak.

Om Nässjö

Nässjö har mycket att erbjuda för företag som söker nytt läge. Snabba kommunikationer via stambanan, regionala tåg- och bussförbindelser, Riksväg 40/31 som leder till E4:an samt god tillgång på lokaler och mark för nybyggnation. Allt fler väljer att förlägga sina huvudkontor eller centrallager till Nässjö då det är lätt för medarbetare och kunder att ta sig hit samtidigt som det ger dig ett strategiskt läge för distribution ut. Läs mer

 

Bilder

Karta

Kontakta fastighetsägaren

Kontakta Martin Axeheim från SML Fastigheter på 073-6487532 eller martin.axeheim@smlfastighet.se

Få hjälp av Nässjö Näringsliv

Att hitta en lokal eller en tomt kan vara tidskrävande. Kanske har du redan surfat runt på flera webbplatser och inte hittat något som passar? Låt oss på Nässjö Näringsliv göra jobbet istället!

Fyll i nedan formulär, så tar vi kontakt med fastighetsägare och letar fram ett passande läge för just din verksamhet. Vi jobbar givetvis under sekretess.

Dina kontaktuppgifter