• 72 m2Area

Om lokalen


Modul: 72 kvm med möjlighet att bygga entresolplan på 25-40 kvm

Takhöjd: 6 meter till nock

Tillåten markanvändning enligt detaljplan: Ytkrävande verksamheter som har en begränsad omgivningspåverkan(exempelvis tillverkning, lager, verkstäder, fordonsservice, byggföretag etc.), kontor och drivmedelsförsäljning.

Pris: Från 849 000 kronor

Nu har du chansen att förvärva en nybyggd lokal i Sörängsområdet! SmartYta ska bygga en fastighet som är 78×24 meter och är uppdelad i 26 st lika stora moduler som är 12×6 meter. Moduler med äganderätt(friköpta). Den friköpta modulen består av en tom yta där du som ägare har full frihet att sätta din prägel på fastigheten. Varje fastighet är ca 72 kvm och har en takhöjd på 6 meter till nock, som ger dig möjlighet att bygga ett entresolplan på 25-40 kvm. Vilket gör att den disponibla ytan kan maximeras till ca 112 kvm och rymma ytterligare ett rum/ökad förvaring.

Varje enhet kommer vara förberedd för wc och handfat. Möjlighet finns också att inreda med ett pentry och dusch. Kommunalt VA ingår i priset. El finns framdraget till varje fastighet. Portar om 4,0*3,60meter, med dörr i dörr och glas för ökat ljusinsläpp.

Kontakt


Vill du veta mer om lokalen?
Kontakta Rebecca Fogelberg från Fastighetsbyrån på telefon 070-600 66 90 eller mejl rebecca.fogelberg@fastighetsbyran.se