• 126 m2Area

Planlösning


Totalyta: 126 kvadratmeter
Kontor, pentry och omklädningsrum: 20 kvadratmeter
Entré: 17 kvadratmeter
Lager: 89 kvadratmeter
Tillåten markanvändning enligt detaljplan: Industri.

Nu finns 126 kvadratmeter ledigt i Nässjö Industribys inkubator! Inkubatorn ger dig som nyföretagare en möjlighet att testa din affärsidé utan att behöva betala hyra de tre första månaderna. Här får du två egna ingångar, en port, en toalett med dusch, ett kontor, ett pentry och lagerytor. Dessutom får du stöd av en affärscoach och Science Park-systemet. Låter detta intressant? Kontakta Peter Johansson, affärsutvecklare på Nässjö Näringsliv, på 0380-474 73.

Nässjö Industriby ägs och förvaltas av Nässjö kommun med stöd från Nässjö Näringsliv AB. Byn erbjuder moderna industrilokaler för både större och mindre verksamheter genom ett flexibelt modulsystem. I fastigheten finns företag som Cubic, Streetfun, M.P. Jonssons Måleri och Larni Bygg.

 

Läge


Hantverksgatan 5B har ett enastående logistikläge med närhet till såväl järnväg som landsväg. Byn ligger i Norrboda industriområde i direkt anslutning till riksväg 40/31 och Höglandsterminalen, en containerterminal i direkt anslutning till södra stambanan.

 

Kontakt


Vill du veta mer om lokalerna?
Kontakta Peter Johansson, affärsutvecklare på Nässjö Näringsliv. Peter når du på 0380-474 73 eller peter.johansson@nnab.se